Účinné personální řízení

Praha / 08. 11. 2005 09:00

Přednášející

  • Martin Klusáček
    Personální ředitel, Huhtamaki Česká republika, a.s.
  • Mgr. Zdeňka Němcová
    Manažer pro odměňování a personální controlling, HARTMANN-RICO a.s.
  • Ing. Aleš Peč
    HR manager, SAP ČR, spol. s r.o.
  • Ing. Eva Hejlová
    ředitelka lidských zdrojů, Eurotel Praha, spol. s r.o.
  • Pavlína Motejzíková
    Product Manager,Sodexho Pass Česká Republika a.s.
  • Petr Pokorný
    Human Resources Director,Barum Continental spol. s r.o.
  • Milena Šolcová
    ABB s.r.o.
  • ing. Bc. Jaroslav Šmarda
    místopředseda představenstva, Vema, a.s.


  • Martin Klusáček
    Martin Klusáček pracuje od roku 2001 jako Personální ředitel ve společnosti Huhtamaki Česká republika, a.s. V letech 1997 – 2000 zastával funkci ředitele Okresního školského úřadu v Třebíči. Vystudoval Elektrotechnickou fakultu Vysokého učení technického v Brně. Absolvoval řadu dlouhodobých i krátkodobých kurzů zaměřených na personální management a rozvoj lidských zdrojů.
    Byl vedoucí několika letních kursů zabývajících se vzděláváním dospělých, týmovou spoluprací a rozvojem osobnosti pro Prázdninovou školu Lipnice.

    Ing. Aleš Peč
    Absolvent Vysoké školy chemicko technologické v Praze, programů Management of People Programme, Managing Complexity in Organizations a řady dalších školení zaměřených na controlling, týmovou spolupráci, personální práci, management organizací, vyjednávací a komunikační dovednosti. Pracoval jako programátor analytik ve společnosti INORGA, mezi lety 1990 – 1993 se věnoval poradenství ve společnosti CAP Gemini/CAP Debis v SRN. Od roku 1993 působí ve společnosti SAP ČR s.r.o., kde působil jako konzultant a vedoucí konzultačního oddělení. V současné době zde zastává pozici personálního ředitele a prokuristy společnosti

    Mgr. Zdenka Němcová
    Je absolventkou přírodovědné fakulty MU. V HARTMANN-RICO pracuje od r. 2001 v oblasti personálního controllingu, nyní na pozici Manažera pro odměňování a personální controlling. Podílí se na dalších personálních projektech v rámci koncernu.

    Pavlína Motejzíková
    Pavlína Motejzíková zastává pozici Product Managera ve společnosti Sodexho Pass Česká Republika a.s. od jara tohoto roku a zodpovídá za marketing a rozvoj služeb v kategorii zaměstnaneckých výhod. V loňském roce vytvářela strategii a realizovala úspěšné zavedení nové značky mobilních telefonů LG na český trh. Mezi lety 1998 - 2003 působila na různých pozicích ve společnosti Nokia. V současné době dokončuje studium MBA na Sheffield Hallam University.

    Ing. Eva Hejlová
    vzdělání: VŠE, zaměstnání: od roku 1991 ve společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o. ve funkci personální manažer s odpovědností za nábor, personální administrativu, odměńování a benefity, dále ve funkci manažer tréninku a rozvoje s odpovědností za programy rozvoje managementu a tréninku zaměstnanců a od května 2005 zastupuji funkci výkonného ředitele pro lidské zdroje.

    Mgr. Petr Pokorný
    Absolvent Filozofické fakulty Masarykovy Univerzity Brno, obor pedagogika a společenské vědy. Zpočátku působil ve školství, zejména v mimoškolní výchově. V letech 1993 až 2004 pracoval ve společnosti HARTMANN - RICO, a.s., kde působil jako člen představenstva a ředitel pro personalistiku a služby . Zastával rovněž pozici Human Resources Managera pro východní Evropu v rámci HARTMANN Group. Podílel se na klíčových rozhodováních v oblasti marketingové, obchodní a finanční politiky, výroby, investic, akvizic a dalších významných projektů. Od 1.9.2004 působí ve firmě Barum Continental na pozici ředitele personální divize. Mezi důležitější praktické pracovní zkušenosti v oblasti lidských zdrojů patří práce na vizi personální práce ve firmě, poslání , personální strategii, zavádění a realizace systémů a nástrojů ve všech oblastech personálního řízení.

     (c) 2003 mosty.info – všechna práva vyhrazena
     designed by cekit.cz