Konference CHOD OBCHODU 2003

Konferenční centrum zámku Štiřín / 24. 06. 2003 09:00

Závěrečná zpráva z konference CHOD OBCHODU 24. - 25. 6. 2003
2003-06-26 13:44:40

Základní informace

Termín a místo: 24. - 25. června 2003, Konferenční centrum zámku Štiřín
Téma: Principy motivace a systémy řízení obchodníků
Účast: více než 130 manažerů
Přednášející:
Zdeněk Dutý, Sales Director, DELTAX Systém a.s. * Michal Hatina, HR Guru, s.r.o. * Ladislav Chodák, UNIS, a.s. * Martin Jahn, generální ředitel, CzechInvest * Tomáš Kadlec, generální ředitel, Coca~Cola Beverages Česká republika, spol. s r.o. * Radomír Kolařík, ředitel pro obchod a marketing, SAP ČR, spol. s r.o. * Vladimír Koyš, obchodní ředitel, AaSs, s.r.o. * David Lička, generální ředitel, Massag, a.s. * PhDr. Josef Lízner * Michal Lobkowicz, společník, Corsum Group, s.r.o. * Stanislav Matýšek, předseda představenstva, FUTURE Engineering, a.s. * Miloslav Rut, Country Manager Czech Republic & Slovakia, Cisco Systems Czech Republic, s.r.o. * Alena Řezníčková, company director AEC, spol. s r.o. * Oldřich Skála, obchodní ředitel ABS, AutoCont CZ, a.s. * Jaroslav Toman, generální ředitel, OEZ s.r.o. * Petr Vitouch, jednatel, INC consulting, spol. s r.o. * David Vochoč, SMB Senior Business Consultant, SAP ČR s.r.o. * Pavel Zmeškal, jednatel, USUS, s.r.o.

Partneři akce:
KOOPERATIVA pojišťovna, a.s.
AaSs, s.r.o.
NOKIA
HR Guru
OB Heller
INC consulting
SAP
FAYN
LEXON (B&L production)

Garanti akce:
J & M agency, s.r.o.
INC consulting spol. s r.o.


V úterý a ve středu 24. a 25. června 2003 proběhla konference s názvem CHOD OBCHODU s podtitulem Principy motivace a systémy řízení obchodníků. Reprezentativní prostory zámku Štiřín přivítaly více než 130 manažerů. Program byl sestaven z přednášek, kulatých stolů, panelové diskuse, společenského V.I.P. večera a sportovních turnajů. Mezi přednášejícími byli významní manažeři jako Martin Jahn (CzechInvest), Michal Lobkowicz (Corsum Group), Tomáš Kadlec (Coca~Cola Beverages), Radomír Kolařík (SAP ČR), Miloslav Rut (Cisco Systems), Oldřich Skála (AutoCont CZ) a další. Účastníci si odnášeli mnoho zajímavých podnětů a myšlenek.
Důležitým cílem konferencí a dalších setkání je pomoci účastníkům navázat nové pracovní kontakty. K tomu dopomohla společná práce při kulatých stolech, společenský večer a v neposlední řadě i golfový a petanque turnaj.

Přednášky:

Martin Jahn (CzechInvest) hovořil o obchodních zkušenostech s netypickým produktem a to je Česká republika jako prostor pro investory.
Josef Lízner prezentoval své zkušenosti s výběrovým řízením většího množství obchodních zástupců a s výsledky jejich úspěšnosti hodnocené po jednom roce.
Pavel Zmeškal (USUS) ukazoval svoje zkušenosti s adaptací nových obchodníků a s problémy, které mají jejich vedoucí s jednoznačným odhalováním příčin jejich neúspěchů.
Tomáš Kadlec (Coca~Cola Beverages) prozradil, jak je organizován systém práce obchodních zástupců v tomto celosvětovém úspěšném gigantu.
Oldřich Skála (AutoCont) mluvil o svých praktických zkušenostech s vedením týmu špičkových obchodníků a poukázal na rozdíly ve vedení této specifické skupiny zaměstnanců.
Stanislav Matýšek (Future Engineering) mluvil o nástrojích pro dosažení lepších obchodních výsledků a poukazoval na užitečnost jednoho z nich a to systému jakosti ISO 9000.
Petr Vitouch (INC Consulting) připomínal a poukazoval na využití Paretova pravidla 20/80 pro práci s obchodními zástupci.
David Lička (Massag) se ve své přednášce zastavil u zásad obchodování v celosvětovém měřítku.
JaroslavToman (OEZ) mluvil o důležitých aspektech porážení významné světové konkurence v českých podmínkách.
Michal Hatina (HR Guru) shrnul zásady motivace obchodníků a poukázal na nové trendy a teorie v této důležité oblasti.
Alena Řezníčková (AEC) vysvětlila svoje praktické zkušenosti s motivací v rychle se rozvíjející úspěšné firmě.
Vladimír Koyš (AaSs) ukázal netradiční pohled na motivaci pracovníků a poukázal na možnosti, které jsou dnes ve firmách nedostatečně využívány.
David Vochoč (SAP ČR) prezentoval zásady výběru a práce s CRM systémy.
Zdeněk Dutý (DELTAX System) mluvil o intranetu ve službách firmy a způsobech využití informací pro úspěšné fungování firmy.
Miloslav Rut (CISCO Systems) mluvil o možnostech, které nabízí e-marketing v jednotlivých fázích obchodního případu.

 (c) 2003 mosty.info – všechna práva vyhrazena
 designed by cekit.cz